تزریق ژل بهتر است یا تزریق چربی و بوتاکس؟ - دانلود آهنگ جدید: اسپاتیفای موزیک

این سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده و تابع قوانین جمهوری اسلامی میباشد

تزریق ژل بهتر است یا تزریق چربی و بوتاکس؟

۹ اسفند ۱۴۰۰
641 views
بدون نظر

تزریق ژل، همان تزریق فیلرها و حجم‌دهنده‌های پوستی‌ست که ساختاری ژله مانند دارند و به منظور جوان‌سازی و برطرف کردن چین و چروک‌های پوستی، حجم‌دهی و بهبود شکل انحناهای سطحی (کانتور) صورت و بدن استفاده می‌شود.

انواع ژ‌ل‌ها از لحاظ ماده تشکیل‌دهنده آنها شامل: هیالورونیک‌اسید، کلاژن، پلیلاکتیک اسید و هیدروکسی آپاتیت کلسیم هستند. تخمین‌های بسیار متفاوتی برای ماندگاری این ژل‌های تزریقی وجود دارد که از ۶ ماه تا چند سال متغیر است و به برند و فرمولاسیون آنها بستگی دارد. به طور کلی از آنجایی که پیوند چربی صورت زمان بیشتری می‌برد و دائمی‌تر است، برای برخی از بیماران مناسب است ابتدا فیلرهای پوستی را امتحان کنند. این به شما این امکان را می‌دهد که ببینید آیا ظاهر حجم اضافه شده در مناطق خاص را دوست دارید یا خیر تا بعد بتوانید تصمیمات بهتری بگیرید.

تزریق چربی نسبت به تزریق فیلرها از دوام بیشتری برخوردار است. اگر فقط به دنبال یک یا دو تغییر کوچک در ظاهر خود هستید، می‌توانید با تزریق یک فیلر پوستی، چهره‌ای درخشان و با طراوت داشته باشید. اما هر چه بخواهید کانتورینگ بیشتری داشته باشید، به احتمال زیاد از نتایج انتقال چربی صورت راضی‌تر خواهید بود. در تزریق چربی از لیپوساکشن برای برداشتن چربی از یک ناحیه از بدن (معمولا باسن، ران و یا شکم) استفاده می‌شود. چربی را آماده کرده و سپس مجدداً آن را در نواحی مورد نظر تزریق می‌کنند تا صورت را شکل دهند.

اگر نگرانی اصلی شما از دست دادن پری و حجم صورت است، تزریق چربی احتمالاً انتخاب بهتری نسبت به پرکننده‌های صورت است به خصوص اگر بخواهید حجم بیشتری در اطراف چشم‌ها، گونه‌ها و خط فک داشته باشید.

از سوی دیگر می‌توان مزایای پیوند چربی صورت را به شرح زیر توضیح داد:

  • حجم قابل توجهی از چربی قابل بازیابی‌ست
  • نتایج ماندگار و ادامه‌دارتر
  • به جای مواد شیمیایی از چربی خود بدن برای پر کردن صورت استفاده می‌شود
  • بافت و رنگ پوست بهبود پیدا می‌کند
  • کاهش چین و چروک در نواحی خاص، به ویژه اطراف چشم
  • خطرات و عوارض جانبی کمتر نسبت به فیلرهای صورت تزریقی و بوتاکس

بوتاکس چیست؟

بوتاکس دارویی است که از  باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ساخته می‌شود. این همان سمی است که باعث یک نوع مسمومیت غذایی خطرناک به نام بوتولیسم می‌شود. پزشکان از تزریق بوتاکس در دوزهای کم برای درمان مشکلات کلی صورت و دیگر بخش‌های بدن استفاده می‌کنند. بالاترین میزان مصرف بوتاکس در موارد زیر است:

  • صاف کردن موقت چین و چروک‌های صورت و بهبود ظاهر شما
  • درمان تعریق شدید زیر بغل
  • پلک زدن غیرقابل کنترل چشم‌ها
  • میگرن مزمن
  • مثانه بیش‌فعال

تزریق بوتاکس با تضعیف یا فلج کردن عضلات خاص یا مسدود کردن اعصاب خاصی از بدن عمل می‌کند. بسته به اینکه چه مشکلی را درمان می‌کنید، اثرات آن حدود سه تا دوازده ماه طول می‌کشد. شایع‌ترین عوارض جانبی آن درد، تورم یا کبودی در محل تزریق است. همچنین ممکن است علائمی شبیه آنفولانزا، سردرد و ناراحتی معده داشته باشید. اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید نباید از بوتاکس استفاده کنید.


برچسب ها

مطالب مشابه